Här är redskapen du behöver för hemmaträning

Couple training

Har du inget gym i närheten av ditt hem, eller känner du att träningen blir lidande på grund av tiden det tar att behöva åka iväg och träna? Så behöver det inte vara. Det finns nämligen utmärka sätt att träna hemma. Du sparar både tid och pengar på att slippa ta dig till ett gym och betala ett gymkort, samtidigt som träningen ändå blir av. Perfekt!

Idag finns mängder av bra och effektiva träningsredskap att ta hjälp av när träningen sker på hemmaplan, så att du kan få till ett ordentligt träningspass. Med hjälp av dessa kan du träna både styrka och kondition när det passar dig bäst.

Nedan listar vi tips på utmärkta träningsprylar för dig som vill träna i hemmet. Sugen på att köpa hem träningsredskapen nedan? Besök www.lannasport.se, där du snabbt och enkelt kan beställa hem produkterna direkt på nätet.

  • Chinsräcke. Finns i olika varianter, där du antingen fäster det på väggen eller i en dörröppning hemma. Därefter är du redo att träna överkroppen tungt och effektivt, både rygg, axlar och armar.
  • Hopprep. Att träna med hopprep är jobbigare än man tror och bidrar effektivt till fettförbrännning och bättre kondition, men du tränar också spänst och vadmuskler. Underskatta inte träningseffekten av ett hopprep. Dessutom är det superenkelt att ta med sig om man ska ut och resa.
  • Vristband. Ett vristband i latex tränar underkroppen effektivt med hjälp av motståndsrörelser, där fokus ligger på lår och rumpa. Också ett träningsredskap som du enkelt tar med dig på resande fot.
  • Gummiband. Finns med olika motståndsgrad och bara fantasin sätter gränser för hur du kan träna med detta redskap. Även här arbetar man med motståndet och du kan komma åt även de minsta muskelgrupperna.
  • Armhävningshantel. Precis vad det låter som: för att träna bröst- och armmuskulatur optimalt. De är dessutom skonsamma mot handlederna.

 

admin