Återhämtning efter träningen i ett härligt skumbad

Om du tränar aktivt och mycket är det fullt förståeligt om du känner dig lite öm efteråt. Dessutom är det väldigt vanligt med slitage, stelhet och viss smärta efter ett träningspass. Vad är då bättre än att tappa upp ett varmt, härligt bad? Med en stunds lugn och ro kommer du kunna mjuka upp dina stela leder i badet.

Olika sorters väldoftande bubbelbad

Härligt doftande skumbad ger dig en fräsch känsla. Slipp stelheten genom att värma upp dig i badet. När det finns flera väldoftande sorter i utbudet, hittar du säkert en ny favorit bland skumbadsprodukterna. Gå in och beställ på nätet för att få in skumbadet som rutin efter dina träningspass.

Sliten efter träningen

När du kommit hem efter ett pass på gymmet, gör du helt klart rätt i att tappa upp ett bad. Dessutom finns det en del hälsofördelar med att just bada, så om du både känner dig trött, lite nedstämd och även utmattad efter att ha tränat hårt, är det en god idé att ta ett bad. Väldoftande bubblor lämnar dessutom en väldoft på din kropp. Oavsett om du föredrar fruktiga dofter eller något åt det mer örtiga hållet, finns det något som passar för alla.

Regina Gustavsson