Få hjälp när du upplever urologiska problem

Är du en av alla de som upplever urologiska problem? Du är definitivt inte ensam, för faktum är att det är en ganska vanlig typ av besvär. Exempelvis har hela 10 procent av vuxna inkontinensproblem, något som dock främst drabbat kvinnor.

Urologiska problem kan både män och kvinnor råka ut för, men besvären kan se olika ut. Därför kan också behandlingen variera.

Uroterapi

En variant av behandling för urologiska problem kan vara uroterapi. Behandlingen kan ges till både män och kvinnor som lider av urininkontinens, eller urinläckage. Men också vid underlivssmärtor, impotens samt om du har svårt att tömma blåsan när du kissar.

Uroterapi får du av en uroterapeut. Terapeuten kommer först och främst klarlägga dina bekymmer och symptom. Du får sedan hjälp med strategier och övningar som kan underlätta, så som blåsträning och bäckenbottenträning. En Uroterapeut kan i vissa fall även ge akupunktur.

Boka en tid för urologisk behandling

Hos Urocare kan du få hjälp med flera olika urologiska problem. På deras hemsida hittar du information om behandlingar och hur de går till. Du hittar givetvis även kontaktuppgifter så att du kan boka en tid. Boka tid kan du göra båda via telefon, mejl och 1177.se.

Regina Gustavsson