Hur tränar du?

Det är många som varje vecka ett par gånger ger sig iväg för att träna. Hur tränar du? Det finns flera olika träningsformer som gör att i princip alla kan träna på något sätt. Vissa vill maximera sin tärning varje gång medans andra tycker att en rask promenad räcker för stunden.

Oavsett hur du tränar så är det bra att du hittat någon form av träning som passar dig. Att vi rör oss är viktigt för både kropp och själ. Vi har allt mer stillasittande arbeten och rörelse är något som vi själva måste utföra för att kroppen ska få svettas lite.

Kanske du funnit att löpning är den metod som passar dig bäst, här gäller det att få en allsidig träning även utanför löpspåret då du behöver träna hela kroppen. Simning är något som är bra för dig som kanske inte tränat så mycket tidigare, det är en skonsam träning för kroppen och du kan bygga din kondition genom simning.

Det är bra att kunna variera sin träning och få så allsidigt som möjligt. Det går inte att bara bygga en viss muskelgrupp utan hela kroppen behöver får sig sina genomkörare.

rnn.yqe.