Hitta din träningsform

swimming-cycling-running

Alla är vi olika och det gäller att hitta den träningsform som passar dig. Det man ska räkna in är både hur pass mycket tid som finns att lägga på träningen och i vilken form man befinner sig. Är man nybörjare så gäller det att hitta en träningsform som inte tar knäcken på en på första träningen.

Simning

Simning är en skonsam form som träning, det blir egentligen ingen belastning utan du simmar och kroppen får sin motion genom den rörelsen. Genom simning så tränar du hela kroppen, olika simstilar ger olik träning.

Cykling

Att komma igång med cykling gör att du får komma ut i den friska luften som bara den gör att du kommer att må bättre, att du sedan cyklar och får motion gör ju inte saken sämre. Det finns bra tips att hämta om cykling i denna artikel om du känner att cykling är din träningsform.

Löpträning

Att springa kanske inte passar alla, inte till en början i alla fall. Löpträning kanske är något du kommer igång med efter ett tag du hållit på och fått upp din kondition till en högre nivå. Här får du bra tips på vad du bör tänka på om du ska börja med just löpträning.

admin