Ägna vintern åt förberedelser

För oss som gillar träning i alla möjliga former så begränsas vi till viss del under vintern, även om det självfallet också tillkommer en hel del aktiviteter under denna årstid. Av denna anledning så kan det vara bra att ägna en del av tiden på vintern till att göra olika former av förberedelser inför sommarens aktiviteter, så att man är helt redo att köra igång direkt på vårkanten!

Även fast vintern bjuder oss på roliga aktiviteter så som slalomåkning, långfärdsskridskoåkning, vanlig skidåkning, samt en rad andra saker att syssla med så är ändå vintern mera begränsad än sommaren när det kommer till roliga fysiska upptåg. Många människor har dessutom svårt med kylan även fast de klär sig bra, något som gör att vintern lätt kan bli lite mera stillasittande än sommarhalvåret.

Vårt tips är ägna delar av vintern till att göra alla förberedelser som behövs för att man ska vara fullt redo att köra igång med diverse sommaraktiviteter direkt på vårkanten! Vi talar om sådant som att se till så att cykeln får en genomgång där man både ser över och åtgärdar eventuella fel. Att nätet på tennisracketet inte torkat då det i sådana fall behöver bytas ut. Och att sulorna på springskorna inte är alltför nötta så att man måste köpa nytt. Ja, det finns helt enkelt massvis av saker att kontrollera och att eventuellt även åtgärda för att se till så att allt är ordnat inför sommaren bravader.

rnn.yqe.