Ta tag i din träningslust

De flesta av oss har en längtan att börja träna på allvar och det kan vara läge att ta tag i din träningslust. Det ser olika ut för oss alla och vissa har den genen som gör att träningen blir något naturligt som vi håller på med. Andra får kämpa hårdare för att komma iväg på olika träningsformer.

Framförallt så kanske man inte behöver krångla till det allt för mycket. Du behöver inte ge något nyårslöfte om att börja träna och gå iväg för att köpa ett gymkort det första du gör efter nyår. Ta det successivt och börja med korta promenader för att bygga upp din kondition. Det gäller att få in din träning som en del av din vardag och inte känna den press som det kan vara att inför sommarsäsongen så ska man kunna visa sig på stranden utan att skämmas.

Ta det i din takt och du ska se att tillslut s kommer det där behovet att ge dig ut på promenad eller varför inte löpning efter ett tag. Skaffa dig bra träningskläder som påminner dig om att du tränar och inte bara är ute och går. Det är viktigt att du ska känna dig nöjd efter det träningspass du gjort. Du tränar ju för din egen skull och inte för att andra har andra kroppsideal. Du är du och du duger som du är.

rnn.yqe.